Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Zelfrefelectie

Zelfrefelectie

Zelfrefelectie

Deze kaart vraagt je om je eigen leven onder de loop te nemen. De engelen vragen je om jezelf te zien als de spirituele Indigo strijder die je werkelijk bent. Het is makkelijk om terug te blikken op je acties waarbij je andere overstuur gemaakt hebt en daarbij schuldgevoelens te krijgen. Maar die tijd is voorbij en je hoeft die energie niet constant met je mee te nemen.

Zie jezelf als een Goddelijke ziel die het beste doet wat hij kan, gezien de omstandigheden van je bestaan. Als een Indigo ben je gecreŽerd om te vechten wat niet meer dienstbaar is voor de mensheid. Dit vraagt niets meer dan enkel jezelf zijn. Geef toe wat het meest belangrijk voor je is, en vraag de engelen om je te begeleiden bij deze doelen en wensen.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen