Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Verontschuldigen

Verontschuldigen

Verontschuldigen

Deze kaart vraagt je om de het goede te doen, ook al is het moeilijk, en jezelf te verontschuldigen naar de mensen die betrokken zijn, betreffende hetgeen dat je dwars zit. Dit kan ook jezelf zijn. Je eerlijkheid en vurige Indigo natuur leiden je er wellicht toe dat je dingen zegt dat mensen kan kwetsen. Het zeggen dat het je spijt is één van de beste manieren om spanning en druk los te laten voor jezelf. Ook al vind je dat je niets fout gedaan hebt, de engelen vragen je om je te verontschuldigen voor mogelijke teleurstelling of frustratie die ontstaan is. Wees er zeker van dat je een oprechte discussie hebt met jezelf of de andere persoon over je onderliggende gevoelens die leidden tot het conflict. De engelen willen zeker niet dat je je ware gevoelens verbergt!

Hoewel het lastig is en zelfs oneerlijk lijkt om sorry te zeggen, weet dat de situatie het van je vraagt omdat het een hoger doeleinde dient. Dit is de les om je trots opzij te zetten en om iets te doen voor het grotere goed.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen