Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Zelfzorg

Zelfzorg

Zelfzorg

Zorg ervoor dat je jezelf niet te kort doet in het leven. Als een Indigo voel je veel medeleven voor de wereld vanwege je Goddelijke missie. Dit kan als gevolg hebben dat je soms te gul bent. Wellicht dat je dit niet als een probleem ziet. Deze kaart geeft aan dat dat je je bewust moet zijn van je eigen behoeften in het leven.

Wees er zeker van dat je genoeg voor jezelf doet zodat je niet lijdt onder je eigen gulheid. Geef jezelf ook wat en geniet ervan. Vertrouw erop dat de mensen om je heen ook begeleid worden door hun engelen en dat voor alles gezorgd wordt. Je bent hier op aarde om te helpen, maar je bent niet iedereen probleemoplosser. De grootste gave die je andere kunt geven is om de engelen van anderen te laten doen ontwaken zodat ze hun eigen doel kunnen vervullen.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen