Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Bidden

Bidden

Bidden

Soms realiseren Indigo's zich niet hoe krachtig hun gedachten en woorden zijn. Deze kaart herinnert je aan bidden en positief denken, want negatieve gedachten en woorden kunnen je levensdoel en dromen blokkeren. Dit is vooral zo wanneer je diep vanbinnen gelooft dat je niet waardig bent of niet verdient wat je wilt, of dat iets onrealistisch is.

Wanneer je bidt, dan focus je je aandacht en energie weg van wat niet werkt en stem je jezelf af met God en de engelen. Dit verbindt je met je hogere zelf, welke weet dat niets onmogelijk is. Bidden geeft de mogelijk om je vibratie te verhogen naar een plek van eenheid en heling.

Neem even de tijd om te bidden wanneer je de volgende keer bezorgd bent. Weet dan dat je bent waar je moet zijn. Voel dan de kracht van de engelen en weet dat ze je de juiste richting zullen insturen.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen