Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Fysieke Uiting

Fysieke Uiting

Fysieke Uiting

Deze situatie zorgt ervoor dat je ergens aan vasthoudt waarvan de engelen graag zouden zien dat je het loslaat. De engelen vragen je om deel te nemen in een fysieke activiteit, als bron voor zelfbegeleiding, en als doel om jezelf klaar te maken om nieuwe boodschappen, ideeŽn, oplossingen en helende energie te ontvangen.

Dit kan in de vorm van zwemmen, yoga of een sport. Waar je maar zin in hebt. Weet dat fysieke beweging het verwerken en loslaten van emoties versnelt.

Indigo's hebben variatie nodig. Dus het omgooien van je routine helpt je om natuurlijke fysieke uiting te kunnen realiseren. Neem bijvoorbeeld af en toe de trap in plaats van de lift, parkeer een eind verder van je school of werk zodat je verder moet lopen. Je zal een positief verschil merken.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen