Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Geduld

Geduld

Geduld

Deze kaart geeft aan dat wat je verlangt nog niet klaar is om in je leven te komen. Deze kaart betekent echter niet dat het helemaal niet zal komen. Het betekent enkel dat het nu niet de juiste tijd is. Hoewel je je er wel klaar voor voelt, het is nog niet het juiste moment.

Geduld is één van de meest belangrijke lessen voor een Indigo. Deze kaart betekent niet dat je iets fout gedaan hebt. Het herinnert je er enkel aan dat je, als Indigo, een geavanceerd wezen bent welke het geheel van de situatie veel sneller ziet dan de gemiddelde mens. Wees geduldig met de omstandigheden en de mensen in je leven. Weet dat je niet de enige bent die het gevoel heeft dat je een wedstrijd houdt met schildpadden. Hoe beter je wordt met wachten, des te gelukkiger je zult zijn.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen