Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Natuur

Natuur

Natuur

Indigo's zijn extreem gevoelig en je kunt zonder dat je het weet negatieve energie absorberen (welke weer negatieve invloed kan hebben op jou en de mensen om je heen). Dit beperkt je begrip van je bijzondere levensdoel. De engelen vragen je om je tijdelijk even af te zonderen en wat tijd door te brengen in de natuur, om je te verbinden met deze prachtige planeet.

Het is tijd om deze wereld buiten je huis en werk te onderzoeken. Je bent zo veel meer dan wat je ervaart tijdens je dagelijkse routine. Jezelf toestaan om omgeven te zijn in de aarde energie kan helend en zuiverend werken, waardoor je je weer beter kunt aarden.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen