Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Moeder Maria

Moeder Maria

Moeder Maria

Beter bekend als de 'Koningin van de Engelen'. Moeder Maria is de belichaming van onvoorwaardelijke liefde en compassie. Deze kaart spoort je aan om te kijken naar de mensen in je leven, en jezelf, met dezelfde liefde. Moeder Maria kan je helpen je gaven en talenten te gebruiken en jezelf te honoreren in ieder moment.

Soms wordt ze ook wel de Goddelijke zorgdrager genoemd. Ze herinnert je eraan om trots te zijn op hoe ver je gekomen bent en moedigt je aan om door te gaan. Moeder Maria beschermt, begeleid en steunt alle kinderen, inclusief Indigo kinderen. Ze helpt je ook om andere kinderen te helpen. Roep naar Moeder Maria om je hart te openen en om je bewust te laten zijn van wat voor zege je voor deze planeet bent.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen