Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Manifesteer

Manifesteer

Manifesteer

Als Indigo heb je een aangeboren manifestatievermogen. Deze kaart begeleid je bij het gebruiken van dit vermogen om de situatie waarin je zit te verbeteren.

Manifesteren betekent niet alleen dromen over hetgeen waarnaar je verlangt in het leven - het is het bepalen dat je dromen al werkelijkheid zijn op zielsniveau en het vertrouwen dat met Goddelijke timing ze zullen verschijnen in materiŽle vorm.

Deze kaart vraagt je om bewust te zijn in hoeveel energie (je gedachten en gevoelens) de realiteit om je heen beÔnvloeden, en je te realiseren hoe belangrijk het is om in jezelf te geloven. Wanneer je je natuurlijk aangeboren manifestatievermogen gebruikt, dan voel je compleet vertrouwen en weet je dat iedere dag je voorbereidt op het volgende hoofdstuk in je leven.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen