Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Doe een Wens

Doe een Wens

Doe een Wens

Waar verlang je het meest naar? Waar verlangt je ziel naar? Deze kaart vraagt je om in contact te komen met je diepste wensen en ze naar de Hemel te sturen. In plaats van te constateren dat ze niet mogelijk zijn. De engelen roepen je op om je Indigo aantrekkingskracht te gebruiken om goedheid in je leven aan te trekken, in plaats van verstoppen onder een berg van twijfel.

Dit is een spannende kaart, want het betekent dat je dichtbij bent van wat je verlangt. Je moet enkel wat inspanning doen om het te creëren in je leven. Wanneer je een boodschap als deze ontvangt, dan is het normaal dat je wat angstig of onzeker bent. Haal diep adem en adem deze lagere energie uit om er vanaf te zijn. Heb een stille conversatie met de engelen, waarbij je met ze deelt wat je precies verlangt in het leven. Één van de twee dingen zal gebeuren: (1) Je krijgt je wens vervult; of (2) er wordt je er beter antwoord getoond.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen