Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Sta Liefde Toe

Sta Liefde Toe

Sta Liefde Toe

Soms is het lastig voor Indigo's om te zien dat de mensen om hen heen, vooral de mensen in een autoritaire rol, van hen houden. Wanneer regels voor ze worden opgelegd, wanneer ze gedisciplineerd worden, of wanneer mensen waarvan ze houden boos worden, dan voelen ze zich vaak afgewezen. Het is jouw rol als Indigo om je af te vragen waarom regels opgesteld worden, wanneer je vindt dat situaties oneerlijk zijn. Deze kaart probeert je in te laten zien dat hoewel sommige regels oneerlijk lijken, mensen enkel het beste met je voor hebben.

Om te kunnen leven en succesvol in het leven te zijn, moeten sommige regels altijd gevolgd worden. Wanneer mensen in je leven je gedrag corrigeren, dan is het soms omdat ze het beste voor je willen. Als je mediteert, dan weet je of dit geldt voor je huidige situatie. Jouw rol in deze wereld zal duidelijk worden. Jouw taak nu is ervoor te zorgen dat er gedaan wordt wat er van je gevraagd wordt om een productief te kunnen zijn voor de samenleving. Het is dezelfde samenleving waarvoor jij bestemd bent om hem te veranderen!

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen