Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Doorzie de Situatie

Doorzie de Situatie

Doorzie de Situatie

Als een Indigo kun je verstrikt raken in de emoties en je gestrest of angstig voelen tijdens een situatie. Deze kaart herinnert je eraan dat het leven verdergaat lang nadat je deze uitdagen bent vergeten! De engelen vragen je te concentreren op de goede dingen in je leven en door de dingen die er nu gebeuren heen te zien.

Één van de beste manieren om afsluiting te vinden is door de situatie los te laten en jezelf toe te staan om opgelucht te voelen. Neem wat tijd om te ontspannen en beeld je in hoe het is wanneer dit voorbij is. Vertrouw erop dat de engelen je gebeden horen en dat ze je helpen met het oplossen van ieder aspect van deze situatie.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen