Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Leer Iets Nieuws

Leer Iets Nieuws

Leer Iets Nieuws

Er is nieuwe informatie voor je. Deze kaart vraagt je om een studie waarin je ge´nteresseerd bent te beginnen of af te maken. Wanneer deze kaart getrokken wordt, dan is het vaak een oproep om iets te beginnen of af te ronden waarvan je weet dat het zo is. Laat dit een bevestiging zijn dat de tijd hiervoor nu is.

Deze kaart kan je ook aansturen om te mediteren en een conversatie met het universum te hebben. Iedere vraag mag gesteld worden en zal beantwoord worden, zo lang je met een open hart luistert. Vertrouw op de feedback die je ontvangt. Schrijf de feedback op en overweeg om deze informatie te delen met anderen. Als een Indigo herken je makkelijk Goddelijke begeleiding wanneer je ermee in aanraking komt.

Ook al heb je het gevoel dat wat je leert niet nuttig is voor de toekomst, vertrouw erop dat de engelen je begeleiden voor een specifieke reden en dat je dit momenteel niet noodzakelijk hoeft te weten. Heb plezier en probeer iets nieuws!

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen