Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Gezondheid

Gezondheid

Gezondheid

De engelen brengen je deze kaart omdat ze een boodschap voor je hebben met betrekking tot gezondheid. Dit kan over de gezondheid van jezelf gaan, of van iemand anders dichtbij je. Gezondheid hoeft niet alleen naar fysieke gezondheid te wijzen, maar kan ook emotioneel of spiritueel zijn. Wanneer je deze kaart trekt, dan is het een teken dat je in kaart moet brengen of je jezelf niet identificeert met een gezondheidstoestand. Maak jezelf los van de gezondheidstoestand en zie jezelf als iemand die daar los van staat. Zie het als een fase in je leven die weer snel voorbij gaat.

Aartsengel Rafael werkt met je bij het trekken van deze kaart, roep hem dus op en laat zijn groene licht je helen. Deze kaart kan ook een teken zijn dat je een heler bent, aangezien Indigo's geboren worden met krachtige energieŽn en vermogens op dit gebied. Dit kan dus een indicatie zijn dat je vooruit moet gaan met je helende werk en trainingen.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen