Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Vriendschap

Vriendschap

Vriendschap

Het antwoord op je vraag heeft betrekking tot vriendschappen. Deze kaart laat je zien hoeveel energie van anderen invloed op je hebben. Of deze kaart kan je aansturen om jezelf meer te open naar anderen. Vriendschap is een regelmatige uitwisseling van energie en emotie. Als een Indigo verbind je je dieper dan de meeste mensen, maar kun je je ook meer afsluiten. Neem de tijd om in beschouwing te nemen hoe de energie van vriendschap (of het gebrek aan vriendschap) je gedachten en meningen over jezelf be´nvloedt. Het is belangrijk dat je bewust bent van hoe iedere persoon in je leven je doet laten voelen.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen