Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Vrijheid

Vrijheid

Vrijheid

Deze kaart beantwoordt je vraag door je te begeleiden naar grotere vrijheid. Wellicht komt dit tot stand door los te laten wat niet langer zinvol voor je is. Deze kaart is ook een bevestiging dat je gebeden voor vrijheid gehoord zijn en dat de engelen aan het werk zijn om verandering in je leven aan te brengen.

Als Indigo kun je aanvoelen wanneer iemand gecontroleerd of gemanipuleerd wordt. Je hebt een natuurlijk vermogen om onnodige beperkingen en regels te zien. Maar soms leg je jezelf, zonder het te weten, je eigen beperkingen en regels op. Wanneer je deze kaart trekt, dan geeft dat aan dat je de controle over je verlangens moet loslaten. Droom in vrijheid en droom groot voor jezelf en deze planeet, en laat de engelen je begeleid met hun oneindige wijsheid.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen