Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Uitdrukking

Uitdrukking

Uitdrukking

Deze kaart begeleid je om te zeggen wat je denkt. Dat is namelijk één van de redenen waarom Indigo's zoals jij naar de Aarde zijn gekomen. Zo lang al zeggen mensen niet wat ze vinden en denken. Het gevolg hiervan is dat de mensheid leeft onder het tirannisme van hen in controle van de macht. Nu is de tijd om dit te veranderen. Jij bent één van de spirituele strijders om deze verandering tot stand te brengen.

Zeg altijd wat je vindt en denkt. Maar wees je ook bewust van hoe anderen reageren op wat je zegt. Vraag de engelen om je te begeleiden bij communiceren, zodat mensen horen wat je te zeggen hebt. Als je op een manier kan spreken waardoor mensen zich erin kunnen vinden, dan worden je bezorgdheden en meningen veel beter ontvangen.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen