Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Goddelijke Timing

Goddelijke Timing

Goddelijke Timing

Deze kaart betekent dat de oplossing van de situatie waarover je vraagt erg vertraagd is. Goddelijke Timing betekent dat niets kan gebeuren voordat de aspecten in je leven er volledig klaar voor zijn. Er zijn vele factoren betrokken bij Goddelijke timing, inclusief de vrije wil van andere mensen. Als je wens op het verkeerde moment vervuld wordt, dan zullen de omstandigheden niet juist zijn en dan zal de manifestatie niet permanent zijn.

Vertrouw op de Goddelijke orde van dingen en weet dat je op de goede weg bent in het vervullen van je wensen en je Indigo missie. Blijf vertrouwen hebben en open je intu´tieve begeleiding die roept tot actie. Stap voor stap zullen al je gebeden worden verhoord en beantwoord. Precies op het juiste moment.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen