Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Goddelijk Doel

Goddelijk Doel

Goddelijk Doel

Deze krachtige kaart is gerelateerd aan je doel hier op aarde. Je goddelijke doel is iets dat je kiest te ervaren op zielsniveau voordat je tot fysieke incarnatie komt hier op aarde. Wanneer je deze kaart trekt, dan heeft het antwoord op je vraag te doen met levensvervulling en zielslessen. Kies de weg die je dichter bij je doel brengt en laat de tijdelijke afleidingen los.

Het Goddelijke doel van een Indigo is om de veranderingen die onze planeet nodig heeft te helpen aan te brengen en een samenleven helpen te bouwen die draait om integriteit, waarheid en samenwerking. Deze kaart is een boodschap van de engelen om je te realiseren hoe krachtig en essentieel jouw rol in deze wereld is. Dit is jouw aanroep tot leiderschap!

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen