Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Acceptatie

Acceptatie

Acceptatie

Als Indigo zit het in je karakter om alles in twijfel te trekken. Het maakt deel uit van je doel om gezonde beslissingen voor deze planeet te maken. Echter kan deze karaktereigenschap er ook voor zorgen dat je een deel van je eigen leven afwijst dat belangrijk is om door te gaan naar de volgende stap.

Deze kaart is een boodschap voor je om na te gaan of er iets of iemand in je leven is die je afwijst. Je leven volledig accepteren is het beste dat je nu kunt doen voor jezelf. Hoewel dit niet makkelijk is, of nu zelfs niet juist lijkt te zijn, weet dat je simpelweg niet alles kunt veranderen dat je niet leuk vindt. Sommige dingen moeten nou eenmaal geaccepteerd of getolereerd worden in dit leven. Vraag de engelen voor kracht en steun om te helpen los te laten en om dit makkelijker te kunnen accepteren.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen