Kinderen

Kinderen
Fairy 1

Je wordt nu gevraagd extra aandacht te besteden aan je kinderen of aan je eigen innerlijke kind. Misschien ook zullen er binnenkort nieuwe kinderen je leven komen.

Beschrijving

Deze kaart geeft aan dat de engelen zien dat je behoefte hebt aan spelen, plezier hebben, en dat je recht doet aan je innerlijk kind. Misschien ga je spelen met je eigen kinderen, of je kleinkinderen. Of: misschien vind je het leuk om met een andere volwassene plezier te maken, of doe je iets op het gebied van het helpen van kinderen. Neem eens de tijd om je innerlijk kind te vragen: 'Hoe voel je je?' en Wat zou je graag willen doen?' Maak eens een middag vrij in je agenda en neem je innerlijk kind mee uit, doe samen iets speels. Ga eens even schommelen en glijden in de speeltuin. Doe een middagdutje. Teken met krijt op de stoep. Of bouw een zandkasteel.

Wat vind jij van 'Kinderen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen