Viering

Viering
Fairy 1

Goed nieuws! Hier is reden voor een feestje en het is tijd om te genieten van de vruchten van je werk.

Beschrijving

De engelen willen je laten weten dat dit een periode vol licht is in ie leven. Te hebt hard gewerkt, geprobeerd dingen in je leven te veranderen, en je intenties hebben nu vorm gekregen. Dan is het nu tijd om je hart vol te laten stromen met een warm gevoel van dankbaarheid. Met deze kaart vragen je engelen je om deze dankbaarheid vast te blijven houden. Je bent als iemand die in de tuin zaadjes heeft geplant, en die water geeft, in het vertrouwen dat de tijd en zorg hieraan besteed nieuwe groei zullen voortbrengen. Blijf je zaadjes water geven en aandacht, en weldra zul je ze boven de grond kunnen zien komen. De engelen zijn je medetuinmannen (of vrouwen?), ze helpen je te zorgen voor alles wat daar groeit.

Wat vind jij van 'Viering'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen