Zorg voor je lichaam

Zorg voor je lichaam
Fairy 1

De engelen dringen er bij je op aan dat je goed zorg draagt voor je lichaam. Eet gezond, neem regelmatig lichaamsbeweging en vermijd giftige stoffen.

Beschrijving

Met deze kaart vragen de engelen je aandacht te hebben voor je lichaam. Het kan zijn dat je weerstand voelt tegen dit soort goede raad, en de engelen hebben je al herhaaldelijk benaderd over dit onderwerp. Zij herinneren je eraan, dat je lichaam een instrument is dat, indien juist bespeeld, tot grotere harmonie leidt. Je geest is als de muziek van een mooie piano, en de engelen vragen je om deze piano goed te onderhouden. Je engelen weten dat je, als je deze leiding volgt, je geweldig zult voelen. Je beloning voor het volgen van de raad van de engelen zal zijn: meer energie en meer geluk. Zij zullen je helpen gemotiveerd te zijn en tijd te vinden om echt aan lichaamsbeweging te doen. Zij zullen je ook helpen je verlangen naar ongezonde dingen los te laten. En de engelen zullen je helpen te genieten van de nieuwe vreugde, die het gevolg is van reinigen en goed onderhouden van je lichaam.

Wat vind jij van 'Zorg voor je lichaam'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen