Zegeningen

Zegeningen
Fairy 1

God en de engelen helpen je op dit moment. Blijf hun hulp vragen en accepteer deze als hij komt. En dat gebeurt altijd.

Beschrijving

De engelen willen je laten weten dat er op dit moment overal om je heen extra zegeningen zijn. Misschien ben je een paar bijzondere uitdagingen tegengekomen de laatste tijd, of misschien heb je onlangs om extra hulp gevraagd. Hoe het ook zij, de engelen omringen je nu met meer goddelijke liefde dan ooit. Er zijn zelfs extra engelen om je heen, zij geven je een extra buffer van liefde en licht. Je kunt soms het gevoel hebben alsof God en de engelen je in de steek hebben gelaten. Deze kaart maakt je weer bewust van het feit dat zij je niet hebben verlaten, en dat zij dat ook nooit zouden kunnen. Het is onze angst die ons blind en doof maakt voor de aanwezigheid van de engelen. Maar je engelen kunnen je angsten wegnemen je hoeft het hen maar te vragen, en het hen dan ook echt te laten doen. Je bent waarlijk gezegend, en zeer bemind door God en de engelen.

Wat vind jij van 'Zegeningen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen