Waarheid en integriteit

Waarheid en integriteit
Fairy 1

De engelen vragen je om volkomen eerlijk te zijn tegenover jezelf, en in alles wat je doet trouw te zijn aan jezelf.

Beschrijving

De engelen zeggen tegen je: 'Laat alles wat niet authentiek is, en alles wat niet met het hoogste doel voor jezelf overeenstemt, los.' Als er iets in je leven niet werkt, wees dan bereid dit los te laten en in handen te geven van God en de engelen. Als we onze handen openen, en elke ongezonde situatie loslaten, kan het goddelijk licht binnenkomen. Wonderen gebeuren altijd pas als we moeilijke dingen overgeven. Je zult zien, dat je werk, je relatie, je gezondheid, of welke andere omstandigheid ook, snel heelt, op een manier die jij je nooit had kunnen voorstellen. En onderweg zullen de engelen je perfect laten zien wat je kunt doen om, ofwel de situatie te vervangen door een betere, ofwel de situatie totaal te helen. Zodra je besluit 'trouw te zijn aan jezelf, kun je een wonder verwachten.

Wat vind jij van 'Waarheid en integriteit'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen