Vertrouwen

Vertrouwen
Fairy 1

Geloof in jezelf en vertrouw erop dat de engelen bij je zijn. Vraag hen om je te helpen je angsten lost te laten.
Je angsten houden je tegen om in vreugde volledig te vertrouwen.

Beschrijving

Je engelen weten dat je in het verleden teleurgesteld werd. Deze ervaringen hebben het geloof in jezelf aangetast, in andere mensen, of zelfs in God. Maar de engelen brengen je in herinnering dat het belangrijk is om vast te houden aan je geloof en je vertrouwen. Met het trekken van deze kaart benadrukken de engelen de waarde van zelfvertrouwen. Ze weten dat je, net als ieder mens, in het verleden fouten hebt gemaakt. Maar deze fouten hebben je ware natuur niet aangetast. Je hebt nog altijd de alomaanwezige God in je, en God is onfeilbaar. De engelen vragen je te vertrouwen op God en op hen. Zij zullen je helpen om ook jezelf te vertrouwen.

Wat vind jij van 'Vertrouwen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen