Overgave en loslaten

Overgave en loslaten
Fairy 1

Laat los, en geef de engelen de kans je daarbij te helpen. Alles wat je loslaat wordt of vervangen door iets dat beter is, of zal geheeld bij je terugkeren.

Beschrijving

Als je krampachtig vasthoudt aan iets in je leven dat niet werkt, dan kan dat niet helen. Of je nu niet gelukkig bent met je liefdesleven, met je financiële situatie, je carrière, je huis of je gezondheid, deze kaart vraagt je om los te laten. Als je aan de bestaande situatie vasthoudt uit angst en je denkt bijvoorbeeld: 'Wat als ik nou niemand of niets beters kan vinden?', dan kan de situatie alleen maar erger worden. Maar als je bereid bent je handen open te doen, en de situatie vrij, los te laten, dan zal een van de volgende twee dingen gebeuren: ofwel de moeilijke situatie lost simpelweg op, en wordt vervangen door een betere, ofwel de bestaande situatie wordt op een onverwachte manier geheeld. Met het trekken van deze kaart vragen de engelen je om te proberen de controle los te laten over de uitkomst van jouw moeilijke situatie. Laat los, en geef God de vrije hand je te helpen!

Wat vind jij van 'Overgave en loslaten'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen