Ondersteuning

Ondersteuning
Fairy 1

God, de engelen en de grote meester die van je houden, die je beschermen en die je leiden waken over je. Je bent niet alleen en je bent veilig.

Beschrijving

Deze kaart zegt, dat je er zeker van kunt zijn dat je deel uitmaakt van een prachtig en sterk team van welwillende, vrijgevige wezens. Zij zijn voortdurend om je heen, en zij leiden je en houden van je. Als je in gevaar verkeert, komen zij tussenbeide met waarschuwingen of met reddende maatregelen. Als je bang bent zullen zij je troosten met de energie van de goddelijke liefde. Als je in de war bent zullen zij je hun raad in het oor fluisteren. Met het trekken van deze kaart vragen je engelen en je gidsen je om vaker met hen in gesprek te gaan. Je kunt met hen over alles praten, en je zult al gauw proefondervindelijk merken dat ze echt bestaan. Ook zullen de engelen jou al snel inschakelen om andere mensen te helpen. Als je twijfelt of je wel de capaciteiten hebt om anderen te helpen, vraag de engelen dan om deze angst van je weg te nemen.

Wat vind jij van 'Ondersteuning'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen