Studie

Studie
Fairy 1

Je bent nu betrokken bij het proces van leren en studeren. Je engelen geven je de raad om tijd te nemen om te lezen, te luisteren en te groeien.

Beschrijving

Deze kaart beklemtoont dat dit een belangrijke periode voor je is om nieuwe ideeën op te doen, of nieuwe vaardigheden aan te leren. Misschien heb je al eens het idee gehad je te laten inschrijven voor een cursus, deze kaart steunt dat idee. Als je op dit moment al een opleiding volgt, dan vragen de engelen je om daarmee door te gaan. Soms, als we in een fase zitten in ons leven waarin we nieuwe dingen leren, willen we heel graag onze nieuwe kennis testen. In plaats van het leren zelf, willen we graag toepassen wat we hebben geleerd. Echter, de juiste timing is alles, en deze kaart raadt je aan niet overhaast tot actie over te gaan. Geniet in plaats daarvan nu eerst van het leerproces zelf. We kunnen zeer genieten van de groei die samengaat met de leerervaring, als we onszelf eraan herinneren om gefocust te blijven op het hier en nu.

Wat vind jij van 'Studie'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen