Balans

Balans
Fairy 1

Is je agenda overvol? Is je balans doorgeslagen? Breng weer een evenwichtige verdeling aan tussen tijd voor werk, ontspanning, spiritualiteit en relaties.

Beschrijving

De engelen weten dat je druk bent, en dat er heel veel aards beroep op je tijd wordt gedaan. Zij willen je helpen bij je verantwoordelijkheden door het vinden van de juiste balans. Onze energie wordt minder als we een onevenredig volle agenda hebben. Minder energie maakt dat we denken (al is dat een illusie) dat er niet genoeg tijd is op een dag, en zo komen we in een vicieuze cirkel van steeds maar tijd tekort komen. Je engelen vragen je om regelmatig tijd en ruimte in je agenda op te nemen voor meditatie, lichaamsbeweging en spelen. Zij weten dat een goed evenwicht in je leven tussen werk, spel, spiritualiteit, lichaamsbeweging en relaties je helpt om te groeien en plezier te hebben. Als je je bedolven voelt onder je verantwoordelijkheden, aarzel dan niet om God en je engelen te vragen je last te verlichten.

Wat vind jij van 'Balans'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen