Zielsverwant

Zielsverwant
Fairy 1

Je gebeden voor een relatie met een zielsverwant zijn verhoord. Volg de leiding die je krijgt, zodat je kunt genieten van dit cadeau van liefde.

Beschrijving

Het hart verlangt naar een grote liefde. Sinds je op de spirituele weg bent, zoek je een partner met een gelijksoortige filosofie en gemeenschappelijke interesses. Kun je een diepe passie en spirituele kameraadschap delen met een en dezelfde persoon? Deze kaart bevestigt dat je antwoord Ja!' is. Met het trekken van deze kaart vragen je engelen je vertrouwen te hebben en je aanwijzingen te volgen. Je engelen hebben je gebeden voor een grote liefde gehoord, en zij leiden je om dit diepe verlangen te verwerkelijken. Als je op dit moment een relatie hebt, laat deze relatie dan over aan de engelen. Op die manier kunnen zij je helpen je relatie op het niveau van een zielsverwant te brengen, of zij kunnen je helpen deze relatie respectvol te beëindigen, zodat je nieuwe liefde zich kenbaar kan maken. Hoe dan ook, zij zullen je van dichtbij bijstaan, en je helder de stappen tonen die je kunt zetten.

Wat vind jij van 'Zielsverwant'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen