Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Helen met de Engelen Zielsverwant

Helen met de Engelen - Zielsverwant

Je gebeden voor een relatie met een zielsverwant zijn verhoord. Volg de leiding die je krijgt, zodat je kunt genieten van dit cadeau van liefde.
Zielsverwant

Het hart verlangt naar een grote liefde. Sinds je op de spirituele weg bent, zoek je een partner met een gelijksoortige filosofie en gemeenschappelijke interesses. Kun je een diepe passie en spirituele kameraadschap delen met een en dezelfde persoon? Deze kaart beantwoordt die vraag volmondig: JA!

Je engelen hebben jouw roep voor een grote liefde verhoord en zij zullen je leiden om dit diepe verlangen te verwezenlijken.

Als je op dit moment een relatie hebt, vertrouw dan op de engelen. Zij kunnen je helpen je relatie op het niveau van de zielsverwantschap te brengen.

Helen met de Engelen Orakelkaarten kopen?

Helen met de Engelen orakelkaarten
Helen met de Engelen orakelkaarten

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen orakelkaarten kopen