Tekens

Tekens
Fairy 1

Besteed zorgvuldige aandacht aan de boodschappen die je op dit moment van de engelen krijgt. Je hebt om een teken gevraagd en zij hebben dat gegeven. Word je bewust van dit soort tekens en vertrouw ze.

Beschrijving

Je hebt de hemel om hulp gevraagd. Nu is het aan jou om aandacht te schenken aan het teken dat die hulp aanwezig is. Deze kaart betekent dat de engelen je aandacht proberen te trekken door tekens. Ze kunnen bijvoorbeeld een vlinder of een vogel vragen om heel dicht bij je te komen vliegen. Of ze kunnen je de drang geven om meerdere keren naar een bepaald lied te luisteren. Ze kunnen een of ander voorwerp zo voor je voeten leggen, dat je het wel op moet merken. Het trekken van deze kaart is op zich ook een teken van je engelen. Zij proberen je te bereiken - laat dat tot je doordringen asjeblieft! Je kunt je engelen ook vragen om een teken op elk moment dat je een vraag hebt, of een besluit moet nemen. Meestal is het niet zo'n goed idee, om hen te vertellen wat voor teken je graag zou krijgen. Laat dat over aan de engelen. Zij zijn er heel goed in hun aanwezigheid kenbaar te maken.

Wat vind jij van 'Tekens'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen