Sereniteit

Sereniteit
Fairy 1

Je gaat een tijd van grote innerlijke rust en vrede tegemoet.

Beschrijving

Innerlijke vrede betekent je zeker en veilig voelen, en weten dat er altijd voor je wordt gezorgd. Zelfs als je er, via logisch denken, niet achter kunt komen hoe je een bepaalde situatie kunt oplossen, betekent innerlijke vrede dat je erop vertrouwt dat God op wonderbaarlijke manier een oplossing zal weten te bewerkstelligen. Dit soort geloof is altijd een waarborg, want het is de sleutelcomponent voor het kunnen ervaren van zulke wonderen. Met het trekken van deze kaart willen de engelen je ervan overtuigen dat de innerlijke vrede al in je aanwezig is. Je kunt je sereen voelen, zelfs temidden van de grootste verwarring. Het is een vergissing te denken dat je moet wachten tot er geen moeilijkheden meer zijn in je leven om gelukkig te kunnen zijn, en in vrede. Het tegenovergestelde is waar. Eerst doe je je huiswerk om tot innerlijke vrede en sereenheid te komen, en dan worden de uitdagingen en moeilijkheden in je leven vanzelf minder, en ze verdwijnen. Sereenheid is je natuurlijke geestestoestand, en de engelen werken nu met je samen om dit ook tot werkelijkheid te maken.

Wat vind jij van 'Sereniteit'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen