Zelfacceptatie

Zelfacceptatie
Fairy 1

Je bent volmaakt zoals je bent. Elk stukje van jou is mooi. De engelen vragen je elk negatief oordeel over jezelf los te laten en te genieten van het prachtige mens dat jij bent.

Beschrijving

'Je bent veel te streng voor jezelf', zeggen de engelen met deze kaart tegen je. Je stelt wel graag hoge eisen, maar des te belangrijker is het met liefdevolle ogen naar jezelf te kijken. Jezelf kapittelen maakt je alleen maar down. Verbetering komt voort uit een positieve kijk. Zie jezelf door de ogen van de engelen, en je zult iemand zien, die een volmaakt en heilig kind van God is. Ja, je hebt in het verleden fouten gemaakt, maar er is niets wat je ooit hebt gezegd, gedaan, of gedacht, dat iets kan veranderen aan Gods liefde voor jou. Je engelen kijken voorbij je oppervlakkige fouten. Zij zien het kloppende hart van Gods liefde in je. Zij houden onvoorwaardelijk van je, en zij vragen je op dezelfde manier van jezelf te houden.

Wat vind jij van 'Zelfacceptatie'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen