Romantiek

Romantiek
Fairy 1

Nu richten de engelen zich op jouw romantische behoeften en ze helpen je daarbij. Vraag de hulp van de engelen in je liefdesleven en accepteer die hulp ook.

Beschrijving

Deze kaart betekent dat de engelen hebben opgemerkt dat je geïnteresseerd bent in een liefdesavontuur. Zij erkennen het verlangen van je hart naar liefde. Zij hebben je gebeden gehoord en verhoord. Nu ga je samen met de engelen werken aan het manifesteren van dat liefdesavontuur. De engelen zullen je op zodanige wijze begeleiden dat je wens zeker wordt vervuld. Je zou bijvoorbeeld de sterke drang kunnen krijgen om naar een bepaalde plek te gaan, en je zou als je daar komt een fantastische partner kunnen ontmoeten. Of de engelen kunnen je bijvoorbeeld ingeven dat jij je moet bezighouden met activiteiten waardoor je je beter gaat voelen, zoals sporten, het uitproberen van verschillende voedingspatronen, of een zelfhulptraining volgen. Volg deze ingevingen, en je zult het liefdesavontuur vinden dat je zoekt.

Wat vind jij van 'Romantiek'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen