Retraite

Retraite
Fairy 1

Breng wat tijd alleen door, om rustig te kunnen nadenken. Maak je geest leeg en focus je alleen op jouw waarheid en jouw prioriteiten.

Beschrijving

Je engelen kondigen de komst aan van een hele stroom van overvloed die jouw kant op komt. De bron van alle overvloed is God, en jij had een zekere mate van geloof, dat de Schepper je zal geven wat je nodig hebt. Dat geloof, ook als het niet erg groot was, bracht de overvloed teweeg die zich nu voor jou manifesteert. Blijf geloven, want dan kun je er zeker van zijn, dat er een voortdurende stroom van hulp en ondersteuning zal blijven, materieel, psychologisch, emotioneel, spiritueel, en intellectueel. Een mooie affirmatie die je kan helpen om in de voortdurende stroom van overvloed te blijven is: 'In al mijn behoeften wordt nu en altijd in overvloed voorzien'.

Wat vind jij van 'Retraite'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen