Speelsheid

Speelsheid
Fairy 1

Spelen en het hebben van plezier: dat is de engelenmanier. Zij leren je om meer plezier in je leven te brengen en om te weten dat plezier hebben een noodzaak is, geen luxe.

Beschrijving

De engelen weten dat je een heleboel verantwoordelijkheden hebt, en dat je voortdurend tijd, geld en allerlei andere dingen nodig hebt. Met het trekken van deze kaart willen de engelen je doen beseffen, dat een regelmatige dosis plezier je kan helpen je doel te bereiken. Je kunt daartegen inbrengen dat je niet genoeg tijd, geld of energie hebt om te gaan spelen. Maar de engelen verzekeren je dat speelsheid een fantastische investering is, die onmiddellijk vruchten afwerpt. Als je plezier hebt en lacht ben je ontspannen. En in ontspannen toestand kan er een grotere instroom zijn van ideeën, zie je geestelijke verbanden, goddelijke leiding, en krijg je energie. En met deze nieuwe inspiratie en energie kun je datgene wat je graag wilt beter verwezenlijken. Jouw ontspannen en stralende persoonlijkheid trekt dan geweldige mensen aan, en mensen die je kunnen helpen. Je positieve visie schept nieuwe kansen voor je. Als je op deze manier naar het leven kijkt kun je niet geen plezier hebben.

Wat vind jij van 'Speelsheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen