Nieuwe Liefde

Nieuwe Liefde
Fairy 1

Er begint een nieuw hoofdstuk in je liefdesleven. Dit kan zijn met een nieuwe partner, of het kan betekenen dat je bestaande liefdesrelatie opnieuw gaat bloeien.

Beschrijving

Open je hart voor een nieuwe injectie met goddelijke liefde in je leven, in de vorm van een partner. De engelen bereiden je voor om heel bewust te kijken naar nieuwe mensen die in je leven komen. Want een nieuwe partner kan een totaal ander type zijn dan eerdere partners. Sta open voor veranderingen in je huidige relaties, en houd niet krampachtig vast aan hoe jij vindt dat een relatie moet zijn. Dit is een periode van buitengewone veranderingen in je liefdesleven; heb vertrouwen dat God en de engelen hier aan het werk zijn voor jouw hoogste goed. Veranderingen in je liefdesleven zijn alleen pijnlijk als je te star bent in je denken en je doen. Als je meegaat met de golven van de liefde, zul je zien dat de niet (meer) functionerende dingen in je liefdesleven simpelweg verdwijnen. Zij worden in snel tempo vervangen door nieuwe perspectieven, die je heerlijk zult vinden. Huidige relaties zullen misschien worden beëindigd, of misschien fungeren ze als een brug naar een nieuwe fase van passie en vernieuwde liefde. Misschien ook komt er een nieuwe partner in je leven, en met die nieuwe partner inspiratie voor groot geluk voor jullie beiden.

Wat vind jij van 'Nieuwe Liefde'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen