Aartsengel Michaël

Aartsengel Michaël
Fairy 1

Deze sterke aartsengel is op dit moment bij je. Hij geeft je moed. Hij helpt je vrij te worden van angst en de effecten daarvan.

Beschrijving

Met deze kaart maakt de aartsengel Michaël zijn tegenwoordigheid aan je bekend. Hij is het symbool van echte moed, die voortkomt uit het weten dat Gods liefde de enige macht is die er is. Michaël laat je weten dat je safe en geborgen bent, ook als er dingen in je leven veranderen of als je uitdagingen tegenkomt. God en de engelen helpen je trouw te blijven aan jezelf, ook in moeilijke perioden. Praat vaker met Michaël van hart tot hart. Stort je hart bij hem uit over alles wat je zorgen baart en wees niet bang dat je hem zou overbelasten. Net als alle andere aartsengelen, kan Michaël op hetzelfde moment bij iedereen zijn die hem nodig heeft. Hij kent geen begrenzingen van plaats en tijd, dus hij kan jou en anderen tegelijkertijd bijstaan.

Wat vind jij van 'Aartsengel Michaël '? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen