Nieuw Begin

Nieuw Begin
Fairy 1

Je krijgt een schone lei want je gaat nieuwe ervaringen opdoen. Je krijgt nieuwe kansen. Geniet ervan!

Beschrijving

Verwelkom het nieuwe in je leven, elke nieuwe kans, nieuwe mensen, nieuwe plannen. De engelen weten dat verandering eng kan zijn, en zij omgeven je juist nu met liefdevolle energie. Roep hen aan op elk moment dat je bang bent, of onzeker, in een nieuwe situatie. Zij zullen je zelfvertrouwen en je energie een duwtje geven, zodat je met plezier aan iets nieuws begint. Soms hebben we de neiging vast te houden aan oude gewoonten, want die zijn zo vertrouwd. Met het trekken van deze kaart vragen de engelen je om open te staan voor een nieuwe aanpak, een nieuwe benaderingswijze. Misschien willen ze je leren op een andere, nieuwe manier naar situaties te kijken. Of misschien komen ze je een nieuwe vaardigheid leren. Wat voor jou het nieuwe ook is, laat je horizon zich verbreden door deze nieuwe omstandigheden. Door nieuwe ervaringen leren we altijd weer nieuwe dingen over onszelf.

Wat vind jij van 'Nieuw Begin'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen