Natuur

Natuur
Fairy 1

Het is belangrijk voor je om (in je eentje) meer tijd door te brengen in de natuur. Zelfs vijf minuten in de tuin zou voor jou op dit moment heel helend zijn.

Beschrijving

Door deze kaart te trekken vragen de engelen je om vaker even een pauze te nemen om buiten in de natuur te zijn, als het kan elke dag. Het kan ook zijn dat deze kaart betekent dat je gelukkiger zou zijn als je in een meer landelijke omgeving zou wonen. Als je al eens hebt gedacht over wat meer buiten de stad te gaan wonen, beschouw deze kaart dan als een extra bevestiging. Deze kaart kan ook een aanmoediging voor je zijn om werk te zoeken dat te maken heeft met planten en dieren. Je houdt bijvoorbeeld erg van tuinieren, werken in een kwekerij of bij een dierenarts, werken als dierenoppas of bij een uitlaatcentrum voor honden; of je wilt je verdiepen in de wereld van communicatie met dieren. Je engelen, samen met de natuurengelen, zullen je helpen je talenten te ontdekken en daarmee een bijdrage te leveren aan de wereld. Door meer tijd in de natuur door te brengen kun je het hen gemakkelijker maken je te helpen.

Wat vind jij van 'Natuur'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen