Muziek

Muziek
Fairy 1

De engelen raden je nu aan om eens helemaal op te gaan in hele mooie muziek. Muziek tilt je geest uit boven aardse zorgen en verheft je gedachten tot de liefde van God.

Beschrijving

Er zijn engelen bij je die je willen helpen door de helende eigenschappen van muziek. Met het trekken van deze kaart vragen de engelen je meer muziek in je leven te brengen. Zij geven je de raad om zachte achtergrondmuziek te spelen terwijl jij je aankleedt, werkt of speelt. Zij vragen je ook om vaker te fluiten en te zingen.
Je kunt deze kaart ook getrokken hebben vanwege je eigen muzikale talenten. Heb je onlangs de impuls gehad om een lied te componeren, mee te spelen in een musical, je aan te sluiten bij een koor of een band, of om een instrument te bespelen? Dit kunnen innerlijke duwtjes zijn van je engelen die jouw door God gegeven kwaliteiten kennen. Zij weten dat je muzikale talenten anderen kunnen helpen. En dus vragen zij jou een Aarde-engel te zijn met jouw talent voor zang en melodie.

Wat vind jij van 'Muziek'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen