Wonderen

Wonderen
Fairy 1

Op dit moment vinden overal om jou heen wonderen plaats. Als je ze gaat herkennen zal je zelfs nog meer wonderen meemaken.

Beschrijving

Deze kaart is voor de engelen een manier om je te vertellen dat je een wonder te wachten staat. Misschien heb je het gevoel dat je er op dit moment wel een nodig hebt, omdat je geen andere oplossing kunt zien. Sta open voor Gods hulp bij het aangaan van de uitdagingen in je leven, op een manier die je zal verrassen. Je opent de deur voor wonderen als je bereid bent je angsten over te geven in Gods handen. Visualiseer de engelen die je angst opnemen en wegdragen, en voel hoe je gesteund wordt door Gods wijsheid en creativiteit. Als je jezelf ontspant in de Bron, dan weet je zeker dat er zegeningen zijn overal om je heen. Sta open voor een wonder, dat naar je onderweg is.

Wat vind jij van 'Wonderen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen