Meditatie

Meditatie
Fairy 1

Meditatie is nu heel belangrijk voor je. Doe het vaak en geniet ervan!

Beschrijving

Een geest die rustig is kan gemakkelijker de stem van de engelen horen. Deze kaart is de manier waarop je engelen je vragen om je geest tot rust te brengen, zodat hun communicatie luid en duidelijk kan zijn. Als je 's morgens opstaat, begin dan met minstens vijf minuten stil te zijn, met je ogen dicht, en haal een paar keer heel diep adem. Vraag je engelen iets, en luister dan net zo intensief als je zou luisteren naar een dierbare vriend. Forceer jezelf niet om te luisteren. Als je hard achter het antwoord aan gaat, dan ontglipt het je. Ga gewoon door met diep in en uit te ademen, en ontspan jezelf. Zeg tegen jezelf dat communiceren met de engelen heel natuurlijk voor je is, dat het in feite dagelijks gebeurt. Hoe meer je je geest ontspant, hoe gemakkelijker het voor je is om het antwoord te horen.

Wat vind jij van 'Meditatie'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen