Manifestatie

Manifestatie
Fairy 1

Je hebt nieuwe kansen en overvloed gemanifesteerd. Weet dat je deze gaven op dit moment meteen kunt ervaren!

Beschrijving

Wat je wenste en waar je op hoopte is in aantocht. Misschien komt het in een andere vorm dan je verwacht had, maar het echte resultaat wat je verlangde - zoals een gevoel van vrede, veiligheid en geluk - dat zal zich manifesteren, net zoals je hebt gevraagd. Vraag je engelen om je te helpen vertrouwen dat jij ook echt in staat bent om het te manifesteren. Met dat vertrouwen kunnen jij en God alles doen! Dit is het proces waarin alle gedachten tastbare vorm gaan krijgen. Ze beginnen als een idee, geboren uit goddelijke bron. Dan komt er een gevoel bij dat idee. En als dat gevoel liefdevol is en voedend, dan creëren het idee en het gevoel samen het embryo van, de manifestatie. Je voedt je pasgeboren idee door erin te geloven, en door stap voor stap de guidance te volgen die God en je engelen je geven via gevoelens, dromen en beelden.

Wat vind jij van 'Manifestatie'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen