Luisteren

Luisteren
Fairy 1

Je communiceert met je engelen en de boodschappen die je krijgt zijn heel reëel. Vertrouw ze.

Beschrijving

Deze kaart is een bevestiging van je engelen, dat je hen echt hoort. Je hebt herhaaldelijk boodschappen van hen gekregen door je gevoelens, dromen, beelden, innerlijk stemmetje, of door simpelweg te weten. Luister je naar deze boodschappen? Vertrouw je ze? Handel je ernaar? Als je de neiging hebt iemand op te bellen, ergens heen te gaan, of iets te lezen, dan is het belangrijk om hieraan ook gevolg te geven. Met het trekken van deze kaart vragen je engelen je om alle twijfel en ongerustheid over goddelijke leiding aan hen over te geven. Weet dat je echt aan het communiceren bent met de Hemel, en geniet van de gesprekken!

Wat vind jij van 'Luisteren'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen