Intentie

Intentie
Fairy 1

Je intenties creëren je ervaringen. Wat wil je dat er gebeurt? Zorg ervoor dat je gedachten en gevoelens altijd je ware intenties weerspiegelen.

Beschrijving

Met het trekken van deze kaart vragen de engelen je om al je verwachtingen eens op een rijtje te zetten. Wat verwacht je vandaag, morgen, of in de toekomst? Deze verwachtingen zijn als het ware de zaden van je intenties. Een intentie hebben betekent dat je je een doel hebt gesteld en dat je dat ook wilt bereiken. Deze intenties zijn de bestuurders van je ervaringen. De engelen vragen je nu om je intenties te kiezen met liefde, en ze daardoor bezield te laten zijn. Zie jezelf, en anderen, als gelukkig, succesvol en in vrede. Dit zijn spirituele intenties. Als je daaraan vasthoudt help je jezelf en anderen. De engelen kunnen je helpen om negatieve gewoonten en gedachten te vervangen door gedachten die je meer in je kracht brengen. Je hoeft hen maar te vragen om te helpen.

Wat vind jij van 'Intentie'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen