Ideeën en inspiratie

Ideeën en inspiratie
Fairy 1

Schenk aandacht aan nieuwe gedachten en ideeën die opkomen, in jezelf en in anderen. Het zijn zaadjes van schitterend samen creëren met God.

Beschrijving

God spreekt tot je door je gedachten. Deze kaart is een teken dat de engelen graag willen dat je aandacht schenkt aan de ideeën die je krijgt, en dat je er iets mee doet. Deze gedachten zijn het antwoord op je gebeden om hulp en leiding, dus onderwaardeer ze niet met te denken dat het 'maar' fantasie is. Door het trekken van deze kaart willen de engelen je het zelfvertrouwen geven, dat jij net zo goed fantastische ideeën kunt hebben als ieder ander kind van God. Dat komt omdat alle fantastische ideeën voortkomen uit de ene goddelijke geest van God zelf. En omdat God alomtegenwoordig is, dus echt overal, leeft God ook in jou. Gods geest komt voortdurend tot uitdrukking door nieuwe gedachten en ideeën rechtstreeks in jouw geest te planten.

Wat vind jij van 'Ideeën en inspiratie '? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen