Helen

Helen
Fairy 1

Een situatie die je zorgen baarde is zich aan het herstellen. Je bent een natuurlijke genezer. Je helende gedachten krijgen nu vorm.

Beschrijving

Soms kan een situatie niet helen, totdat je je behoefte om het te begrijpen volledig loslaat - zodat genezend licht echt kan binnenkomen. Je bezorgdheid en je getob zal spoedig voorbij zijn, want deze kaart geeft aan dat er genezing heeft plaatsgevonden. Om dit echt te laten gebeuren, moet je eerst ophouden met je te focussen op 'wat er mis is' - in plaats daarvan de affirmatie gebruiken: 'Alles is in goddelijke en perfecte orde.' Je hebt natuurlijk genezende kwaliteiten; deze kaart vraagt je te vertrouwen dat God zijn werk doet door jou, als een genezende Aarde-engel. Stuur liefdevolle gedachten naar elke situatie die genezing nodig lijkt te hebben. Visualiseer die situatie als op dit moment al geheeld. Bedank dan God voor deze genezing en laat alles dan verder over aan de engelen. De krachtige gevolgen van jouw genezende werk zullen vele levens raken.

Wat vind jij van 'Helen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen