Je gebed is verhoord

Je gebed is verhoord
Fairy 1

Vrees niet, beminde! Je gebeden zijn gehoord en verhoord.

Beschrijving

Al je gebeden worden altijd verhoord. Soms heb je het gevoel dat dit niet zo is, omdat het antwoord komt op een manier die je niet verwachtte. Misschien heb je ineens, intuïtief, een idee, en doet er zich plotseling een nieuwe gelegenheid voor - of er valt een boek van de boekenplank. De engelen beantwoorden onze gebeden vaak door ons ideeën te geven, of informatie, via heel gewone alledaagse dingen. Met het trekken van deze kaart vragen de engelen je om extra waakzaam te zijn. Schenk aandacht aan alles wat je hoort, zegt, denkt en voelt. Let vooral op of je soms hulp wordt aangeboden; accepteer die hulp dan ook. Je verdient deze hulp, en God zet vaak mensen in als Aarde-engelen, die jou het antwoord brengen op je gebeden.

Wat vind jij van 'Je gebed is verhoord '? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen